Info

Stadspodden

Stadspodden från Dome of Visions är Sveriges enda podcast om hållbar stadsutveckling. Varje månad träffar Per Ankersjö intressanta politiker, forskare och opinionsbildare i Dome of Visions vid KTH i Stockholm för att dyka ner i ett tema inom hållbar stadsutveckling. Stadspodden från Dome of Visions presenteras i samarbete med NCC.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Stadspodden
2019
April


2018
December
September
June
April
March


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April


1969
December


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2016
Jun 27, 2016

Stadspodden är Sveriges främsta podcast om hållbar stadsutveckling. I detta avsnitt träffar vi Sveriges nya miljö- och stadsutvecklingsminister Karolina Skog (MP) i ett samtal om hållbart byggande i bostadskrisen, omställning i transportpolitiken, Brexits betydelse för EU:s miljöpolitik och naturligtvis - om städer! Programledare är Per Ankersjö.

Jun 8, 2016

Stadspodden är Sveriges främsta podcast om hållbar stadsutveckling med Per Ankersjö som programledare. I detta avsnitt möter du Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård som delar med sig av stadens syn på det sociala hållbarhetsarbetet. Därefter ett samtal med arkitekten och skribenten Ola Andersson, NCC:s hållbarhetschef Christina Lindbeck och ståupp-artisten Thomas Oredsson som arbetat i ett projekt i Vårby gård. Du får höra om hur social hållbarhet kan vara bra för affärerna och hur man kan få till bra medborgardialoger med mycket mera.

1